Επίσημος αντιπρόσωπος του Rhino 3D McNeel στην Ελλάδα 

Βρείτε μας σε Αθήνα και Πάτρα >
Το Rhino 8 είναι πλέον διαθέσιμο με SubD, Rhino.Inside.Revit, 
QuadRemesh και άλλα.
Write your awesome label here.

Αγορά από τους ειδικούς του Rhino 3D στην Ελλάδα.

Επωφεληθείτε διπλά επιλέγοντας την ειδική προσφορά για την αγορά του λογισμικού Rhino 3D συνδυαστικά με το σεμινάριο εκπαίδευσης & πιστοποίησης από πιστοποιημένο εισηγητή της Robert McNeel. 

Η προσφορά Promo για το Rhino 8 λήγει σε: 

Ενημερωθείτε για την προσφορά επιλέγοντας θέλω την ειδική προσφορά.

Νέο στο Rhino 8

Το Rhino 8 είναι η πιο σημαντική αναβάθμιση στην ιστορία μας. Μπορείτε να δημιουργήσετε οργανικά σχήματα με τα νέα μας εργαλεία SubD. Εκτελέστε το Rhino and Grasshopper ως πρόσθετο Revit® με το Rhino.Inside.Revit. Χρησιμοποιήστε τον ισχυρό αλγόριθμο QuadRemesh για να δημιουργήσετε ένα όμορφο quad mesh από γεωμετρία ή πλέγματα NURBS. Με αυτήν την έκδοση, ξεκλειδώσαμε εντελώς νέες ροές εργασιών μοντελοποίησης και βελτιώσαμε πολλές σταθερές λειτουργίες. Αυτά είναι τα highlights…

Rhino.Inside.Revit 

Το Rhino.Inside.Revit φέρνει τη δύναμη του Rhino και του Grasshopper στο περιβάλλον του Autodesk Revit®.

QuadRemesh

Δημιουργήστε γρήγορα ένα quad mesh από υπάρχουσες επιφάνειες, στερεά, meshes ή SubDs—ιδανικά για απόδοση, κινούμενα σχέδια, CFD, FEA και αντίστροφη μηχανική.

Παρουσίαση

Στο Rhino 8, βελτιώσαμε τα εργαλεία παρουσίασης, βελτιστοποιώντας τη ροή εργασιών με μια σημαντική ενημέρωση στον κινητήρα Rhino Render, έτσι ώστε η ίδια εμφάνιση που έχετε στο παράθυρο προβολής Raytraced να μπορεί να αποδοθεί χωρίς αλλαγές. Προσθέσαμε υποστήριξη για υλικά PBR, μια εντολή LayerBook και άλλα…

Επίσημος αντιπρόσωπος της Rhino McNeel στην Ελλάδα

Η CAD ACADEMY είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Rhino 3D Robert McNeel και AsuniCAD στην Ελλάδα. Παρέχει την διανομή του λογισμικού, την δωρεάν υποστήριξη, την εκπαίδευση και την επίσημη διεθνή πιστοποίηση.
Δημιουργήθηκε με