Κάντε Κράτηση!

Επέλεξε το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και απέκτησε εξειδικευμένες γνώσεις και δυνατότητες.
Σεμινάρια Online Μαθήματα

Σεμινάρια στην τάξη

Συμπληρώστε την αίτηση σύμφωνα με την ιδιότητά σας. Η έγκαιρη εγγραφή καθώς και για τις εγγραφές δυο ατόμων και άνω λαμβάνετε έκπτωση από 10% έως 30%.

Online | Μαθήματα

Συμπληρώστε την αίτηση σύμφωνα με την ιδιότητά σας. Για τις εγγραφές δυο σεμιναρίων και άνω λαμβάνετε έκπτωση έως 10%
w

Συχνές Ερωτήσεις - FAQ

Μπορείτε να λάβετε άμεσα απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουμε λάβει από εσάς σχετικά με την διαδικασία εγγραφής.

Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής;

  • Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και αποτελείται από δύο φάσεις:  Αίτηση Εγγραφής  – Επιβεβαίωση Εγγραφής.

Πως συμπληρώνω την αίτηση εγγραφής;

  • Για να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής θα χρειαστεί να επιλέξετε την ιδιότητα σας στις παραπάνω κατηγορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική για κανένα από τα μέρη, είναι η πρώτη φάση που επιτρέπει να ελεγχθεί η πραγματική διαθεσιμότητα σε σχέση με τα μαθήματα των groups ή τα ιδιαίτερα μαθήματα. Μετά την συμπλήρωση της αίτησης , ενας απο το προσωπικό του CAD ACADEMY θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Πως επιβεβαιώνω την εγγραφή μου;

  • Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο θα λάβετε μετά την αποστολή της αίτησης.

Πώς κάνω ακύρωση εγγραφής;

  • Η ακύρωση καθώς και η επιστροφή των χρημάτων που έχετε καταθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό για την εγγραφή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω επίσημης επικοινωνίας, σε διάστημα 2 ημερών από την εγγραφή στο σεμινάριο.

Γενικές Παρατηρήσεις

  • Οι εκπαιδευτικοί διατηρούν το δικαίωμα να ακυρώσουν ή να αναβάλουν ένα μάθημα σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων ή αν λείπουν οι απαιτήσεις που απαιτούνται για την καλή λειτουργία του μαθήματος εντός 2 ημερών από την έναρξη του μαθήματος. Στην περίπτωση αυτή, οι καθηγητές θα ειδοποιήσουν τους μεμονωμένους συμμετέχοντες μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλα τα μαθήματα ενδέχεται να υποστούν αλλαγές ή αλλαγές στο πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό του CAD ACADEMY για οποιαδήποτε αποσαφήνιση ή περαιτέρω πληροφορίες.