ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ;
Η διαδικασία εγγραφής για τα μαθήματα σε group ή ιδιαίτερα μαθήματα είναι πολύ απλή και αποτελείται από δύο φάσεις: – ΚΡΑΤΗΣΗ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ;
Για να πραγματοποιήσετε μια κράτηση, πρέπει να στείλετε τα στοιχεία σας στο [email protected] αναφέροντας: Όνομα και Επώνυμο Είδος μαθήματος που σας ενδιαφέρει Διεύθυνση αλληλογραφίας Αριθμός τηλεφώνου Διεύθυνση κατοικίας (οδός, ταχυδρομικός κώδικας, δήμος, επαρχία) ΑΦΜ (Για επηχηρήσεις και επαγγελαμτίες) Η κράτηση δεν είναι δεσμευτική για κανένα από τα μέρη, είναι η πρώτη φάση που επιτρέπει να ελέγθεί η πραγματική διαθεσιμότητα σε σχέση με τα μαθήματα των groups ή τα ιδιαίτερα μαθήματα. Μετά την αποστολή των δεδομένων, ενας απο το προσωπικό του CAD ACADEMY θα επικοινωνήσει μαζί σας.
ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΠΙΒΕΒΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ;
Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή στα μαθήματα απαιτείται: Αντίγραφο του πιστοποιητικού κατάθεσης αντίστοιχο με το κόστος του επιλεγμένου μαθήματος, το οποίο πρέπει να μας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] , το αργότερο 5 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος. Η πληρωμή αυτή πραγματοποιείτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό και θα επιστραφεί σε περίπτωση ακύρωσης του χρήστη, μόνο μέσω επίσημης επικοινωνίας, μέσα σε 2 ημέρες από την εγγραφή στο μάθημα. (Μετά την πληρωμή , θα αποσταλεί από το προσωπικό του CAD ACADEMY, απόδειξη πληρωμής ).
ΟΝLINE , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ , ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Για την εγγραφή παρακολούθησης online μαθημάτων,ιδιαίτερα μαθήματα τάξης ή εξειδικευμένα μαθήματα επικοινωνήστε με το CAD ACADEM μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected]
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
– Οι εκπαιδευτικοί διατηρούν το δικαίωμα να ακυρώσουν ή να αναβάλουν ένα μάθημα σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων ή αν λείπουν οι απαιτήσεις που απαιτούνται για την καλή λειτουργία του μαθήματος εντός 2 ημερών από την έναρξη του μαθήματος. Στην περίπτωση αυτή, οι καθηγητές θα ειδοποιήσουν τους μεμονωμένους συμμετέχοντες μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. – Όλα τα μαθήματα ενδέχεται να υποστούν αλλαγές ή αλλαγές στο πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό του CAD ACADEMY για οποιαδήποτε αποσαφήνιση ή περαιτέρω πληροφορίες.